A Divergent Design

@home

A Divergent Design @home

Soms is een groepstraining niet voldoende en heb je een groter duwtje in de rug nodig: iemand die jou weer even op weg helpt. Daarom is er ook ‘begeleiding op maat’ waarbij we specifiek inzoomen op jouw uitdagingen en sterktes, om zo tot oplossingen te komen die werken voor jou! 


Your Home

Zie je bij jou thuis het bos door de bomen niet meer? Staat alles bomvol, maar vind je niets meer terug? Is het moeilijk om je dagelijkse leven vlot te laten verlopen, aangezien je huis niet werkt voor jou? Geen nood. Met 'Your Home' kom ik naar jou thuis en gaan we samen aan de slag, zodat je weer blij wordt van je woonst!


Your Mind

Is jouw hoofd één grote chaos? Weet je niet meer wat je prioriteiten zijn? Mis je geregeld afspraken en ben je eigenlijk niet tevreden met waar je bent in je leven? Samen gaan we op zoek naar manieren om jouw leven weer op de rails te krijgen, op een manier die jou voldoening geeft en gelukkig maakt.


Of plan hier meteen jouw gratis kennismakingsgesprek:

"Een aanrader voor wie een andere aanpak zoekt, die specifiek gericht is op een ad(h)d - of ander neurodivergent - brein!"

~ Elias V. ~