A Divergent

              community

A Divergent Community
omring jezelf, voel je goed!

Met A Divergent Community willen we neurodiverse volwassenen samenbrengen. Op deze manier kunnen zij elkaar inspireren, van elkaar leren en elkaar een veilige(re) omgeving bieden.

Dit gebeurt in de vorm van verschillende soorten groepstrainingen, -activiteiten en -trajecten. Daarnaast komt er ook een podcast aan, waar tal van neurodivergente personen, elk met hun eigen verhaal, aan het woord komen.


My Divergent Life

 My Divergent Life is een groepstraject van 6 maanden, waarbij elke maand een ander aspect van jouw leven in de spotlights komt te staan.

 

In dit groepstraject leer je niet enkel heel veel bij, maar hier leer je ook elkaar kennen. Op deze manier besef je meteen dat je er niet alleen voor staat en zo kan je ook hulp bij elkaar vinden.

 

Start volgend traject: juni 2024

 

Zet jezelf hier op de wachtlijst om zeker te zijn van een plekje!

 

A Divergent Podcast

- COMING SOON -

 

 

Met A Divergent Podcast willen we tal van neurodivergente personen aan het woord laten. Hier kunnen zij op een veilige manier – al dan niet anoniem – hun verhaal doen en anderen inspireren.

 

Ben of ken jij iemand met een inspirerend en neurodivergent verhaal? Stuur alvast een mailtje naar [email protected]

 

 

A Divergent Training


De trainingen duren steeds 2 uur en gaan online door. In de trainingen leer je niet enkel jezelf beter kennen, maar ook elkaar. Het doet deugd om te voelen dat je er niet alleen voor staat. Dat vele anderen ervaren wat jij dagelijks ervaart. Daarnaast krijg je heel wat praktische tips mee, waarmee je ook in je eigen leven aan de slag kan. Dit alles op een zeer interactieve manier!

Happy Mind

De juiste focus vinden om te doen wat je altijd al wilde? Meer doen in minder tijd? Eindelijk aan de slag met je dromen? Waar wacht je nog op?!

Happy Home

Een propere plek om helemaal tot rust te komen? Niet langer overleven op diepvriesmaaltijden? Join us en be happy in your body and at home!

Tidy Home

Altijd je sleutels bij de hand en steeds propere sokken en ondergoed binnen handbereik? Creëer rust in je huis en leven met deze training!

Tidy Mind

Mee met je mailbox? Je administratie eindelijk op orde? Geen openstaande rekeningen meer? Creëer rust in je hoofd met deze training!

Plan hier meteen jouw gratis kennismakingsgesprek:

"Een aanrader voor wie een andere aanpak zoekt, die specifiek gericht is op een ad(h)d - of ander neurodivergent - brein!"

~ Elias V. ~